ОСТАННІ НОВИНИ

На нові посади суддів в Україні претендують терористи і зрадники з Криму

|

На нові посади суддів в Україні, частину з яких обирають на безстроковий термін, претендують люди які, підозрюються в участі у бойових діях на Сході на боці підтримуваних Росією бойовиків та судді з окупованого Криму, які розглядаються на відповідні посади в Росії. Про це на своїй сторінці повідомив спікер ВРУ Володимир Гройсман, передає кореспондент Львівського порталу.

41

За словами В. Гройсмана, допомагають відсіяти осіб, які себе скомпрометували, небайдужі громадяни.

«Хочу подякувати всім, хто відгукнувся на мою пропозицію і надіслав та продовжує надсилати інформацію про суддів, які зараз чекають свого призначення. З вашою допомогою вдалося з’ясувати багато цікавих деталей – зокрема, в запропонованому списку є не лише такі одіозні персонажі як сумновідомий суддя Кицюк, а й деякі судді з окупованого Криму, які розглядаються на відповідні посади в Росії, серед списку навіть вдалося виявити осіб, які підозрюються в участі у бойових діях на Сході на боці підтримуваних Росією бойовиків», – повідомив він.

Водночас, він закликає людей й надалі допомагати «люструвати» кандидатів у судді та надсилати свої зауваження на адресу комітету

40«Запевняю вас, вся інформація, яку ви надсилаєте про суддів, буде роздана всім депутатам для обов’язкового врахування при прийняті рішення щодо кожного судді. Тому прошу продовжити нашу спільну роботу і надсилати відому вам інформацію про неправомірні дії того чи іншого судді на адресу комітету – [email protected].

Переконаний, разом ми не допустимо до української судової системи осіб, які себе скомпрометували і не мають довіри людей. Саме тому, одразу після публікації ми звернулися до вас про допомогу», – написав він.

Варто додати, що списки кандидатів можна прочитати за двома постановами ВРУ тут№1 і тут№2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *