ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян кличуть на пробіжку з відомими спортсменами

|

У неділю, 20 вересня, у Львові відбудеться видовищний спортивний захід – чемпіонат України з бігу по шосе «Львівська десятка», на час проведення якого буде частково змінено рух на проспекті Чорновола та вулиці Липинського. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

біг

Управління молоді, сім’ї та спорту разом з СК «Ультра» запрошують львів’ян та гостей міста стати глядачами змагань, які розпочнуться о 9.00 год. на просп. В. Чорновола біля івент-холу «Кіно». Змагання пройдуть за маршрутом: просп. В. Чорновола, вул. Липинського (по правій стороні руху від центру) та у зворотному напрямку по тій же стороні руху.

«Забіг складатиметься з двох кіл по 5 кілометрів. Приємно, що в нас дуже сильний склад учасників, серед яких такі топові спортсмени, як: чемпіон світу Іван Гешко, дев’ятиразовий чемпіон Європи Сергій Лебідь та інші. Унікальність заходу полягає в тому, що поруч з такими грандами зможуть взяти участь і звичайні любителі.

Цього року ми вперше використовуватимемо чіпову систему підрахунку часу, тобто кожен спортсмен матиме чіп, який визначатиме його час на дистанції. Загалом очікуємо близько 300 учасників», – Ярослав Кондюх, організатор змагань, головний суддя заходу.

У зв’язку з цим, відбудеться перекриття руху транспорту по одній частині дороги від просп. Чорновола, 2 (Івент-хол«Кіно») до вул. Липинського, 50 з 08:30 до 10:30 год.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *