ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний військововий розстріляв двох мешканців Донеччини

|

На Донеччині взяли під арешт військовослужбовця, який вбив мирного мешканця, а ще одно чоловіка підстрелив. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Донецької області.

20150821172314

Як з’ясувалося, ввечері 13 вересня  30-річний військовослужбовець 53 механізованої бригади в селі Верхньоторецьке Ясиноватського району вистрілив у голову 41-річного мешканця Костянтинівського району Донецької області.

Наступного дня цей же військовий вистрелив з автомата ще в одного чоловіка – 22-річного мешканця села Верхньоторецьке. В результаті пострілу хлопець отримав тяжке вогнепальне наскрізне поранення в ногу та був госпіталізований до лікарні.

В обох випадках військовослужбовець ЗСУ перебував у стані алкогольного сп’яніння. Із місць злочинів чоловік втік, проте через деякий його затримали правоохоронці.

Наразі йому повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ.

За клопотанням прокуратури Донеччини військовослужбовця заарештували на 2 місяці. Досудове розслідування триває, віршується питання про передачу кримінального провадження до військової прокуратури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *