ОСТАННІ НОВИНИ

Нестандартного крадія засудили на громадські роботи

|

Стрийський міськрайонний суд призначив покарання для 30-річногозловмисника – двісті годин громадських робіт. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

громадські роботи

Як повідомляється, 21 березня до Стрийського міськвідділу міліції зателефонувала диспетчердержавної служби охорони  та повідомила про те, що з одного з магазинів невідомий  чоловік  викрав товару на суму близько трьохсот гривень. Увагу зловмисника привернули досить нестандартні речі – розвідний ключ та дві обкладинки на паспорт.

Правоохоронці, котрі виїхали на місце події, встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний місцевий мешканець. Чоловік ніде не працює, має наутриманні малолітнього сина. Пояснити для чого йому потрібні були викрадені речі зловмисник так і не зміг.

За вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України,  Стрийський міськрайонний судпризначив 30-річному чоловікові покарання у вигляді двохсот годин громадських робіт.

Фото: my-flower.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *