ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських діточок запрошують на зйомки телепрограми «Фехтувальний батл»

|

Вчора, 15 вересня, у нашому місті відбулися зйомки першої телевізійної програми «Фехтувальний батл». Це спільний проект Львівської академії фехтування, управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради і Львівської обласної державної телерадіокомпанії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради.

фехтувальний батл

«Це, насправді, ексклюзивний проект, якому немає аналогів в Україні. Ми працювали над його реалізацією кілька місяців, адже дітям потрібно було знайти спортивну форму та спортивний інвентар, також потрібно було знайти відповідне місце для тренувань та зйомок. Ми дуже вдячні за те, що багато людей відгукнулось на наше прохання допомогти з його реалізацією. Тому спільними зусиллями втілюємо його в життя», – розповів начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

В рамках проекту всі бажаючі діти віком від 11 до 13 років матимуть змогу безкоштовно навчитися фехтуванню на шпагах в кращих тренерів Львова, взяти участь в зйомках телевізійної програми та виграти яскраві подарунки.

Команда складатиметься з одного хлопчика та однієї дівчинки.

Кожна команда матиме 10 тренувань з фехтування на одній із тренувальних баз СК “Львівська академія фехтування”. Після цього відбуватиметься телевізійна зйомка змагань (сам фехтувальний батл), де дівчата фехтуватимуть з дівчатами, а хлопці з хлопцями.

Організатори запрошують усіх охочих взяти участь у проекті.

Тел. для додаткової інформації та участі у проекті 297-58-74 (управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради).

Фото: wclass.kz

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *