ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкривається виставка творів Зеновія Флінти

|

У четвер, 17 вересня, о 16.00 в головній будівлі Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького (пр.Свободи, 20) відбудеться відкриття ювілейної виставки митця Зеновія Флінти (1935-1988), присвяченої 80-літтю від його дня народження. Про це Львівському порталу повідомили у Національному музеї імені Андрея Шептицького.

флінта

1 вересня 2015 року виповнилося б 80 років знаному українському митцеві Зеновію Флінті. За свій недовгий вік він створив і залишив нам надзвичайно багатогранний і різноманітний доробок.

Важливими є його досягнення у педагогічній, громадській роботі і особливо – творчій діяльності, а саме численних малярських полотнах, та багатій у своїх проявах і стилях кераміці, графіці і монументальних творах.

Кожен із напрямків творчих зацікавлень Зеновія Флінти – це і висока шкала мистецтва, і неповторне вміння поєднати традиції і новітні вирішення.

Тому на цій виставці експонуються твори, які підтверджують органічну цілісність таланту і нероздільність художнього світосприйняття.

Роботи різних часових періодів об’єднуються спільною складовою, вони були і залишаються надзвичайно сучасними і причетними до найважливіших тенденцій європейського мистецтва.

Вхід вільний.

Виставка триватиме до 8 листопада 2015 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *