ОСТАННІ НОВИНИ

Російським ЗМІ не дозволили висвітлювати військові навчання на Яворівському полігоні

|

Жоден представник російських ЗМІ не був допущений до висвітлення військових навчань, які відбуваються на Яворівському полігоні. Таку інформацію, під час дискусії на тему «Особливості третього, завершального, етапу військових навчань Fearless Guardian у Міжнародному центрі миротворчості і безпеки (Яворівський полігон)», повідомив заступник керівника Регіонального медіа-центру Міноборони України (м.Львів), підполковник Вадим Бакай. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського прес-клубу.

383953766

« Вони інформацію ставили, але це був передрук з українських джерел. Давали інформацію досить нейтрально. Раніше вони використовували фрази «засилля НАТО на Україною», «натівські військовослужбовці топчуть українську землю». Тут було цікаво спостерігати, що вони зайняли нейтральну позицію. Це нас дещо здивувало, – розповів Вадим Бакай.

За його словами, найбільша зацікавленість представників ЗМІ до роботи Яворвівського полігону та військових навчань, які там відбуваються, була під час відкриття Fearless Guardian, коли приїжджав Президент України Петро Порошенко. Тоді виявили бажання висвітлювати цю подію понад 180 осіб.

Фото: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *