ОСТАННІ НОВИНИ

Андрій Макаревич зробив львів’янам подарунок: додатковий концерт

|

Через великий квитковий ажіотаж організатор концерту, компанія «ДікАрт», звернулася до менеджменту артиста з проханням про додатковий концерт у Львівській опері. Додатковий концерт проведуть 9 листопада о 19.00 год. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Makarevych

«Це найочікуваніший концерт за останні роки, зважаючи на масштаб артиста і його політичні погляди щодо України. Нещодавно у Києві та Одесі вже відбулись аншлагові концерти програми «Ідиш-Джаз» Андрія Макаревича, проте без додаткових концертів», – зазначив Андрій Сидор, директор компанії «ДікАрт».

Нагадаємо, щоб почути легендарного рокера львів’яни майже за три тижні розкупили усі квитки на концерт 8 листопада.

Засновник та лідер групи «Машина Времени» Андрій Макаревич представить львів’янам свій новий проект «Ідиш-Джаз». По-новому забуті єврейські шлягери першої половини ХХ століття, а також відомі пісні Макаревича різних років прозвучать на сцені Львівської опери вже 8 листопада о 18.00 год.

Гості концерту почують найпопулярніші пісні на ідиш, російській та англійській мовах, а також старі хіти та улюблені пісні у виконанні Андрія Макаревича у супроводі геніальних джазових музикантів.

Квитки у продажу з вівторка у мережі кас «ОТ-ОТ». Організатор концерту: компанія «ДікАрт». Квитки у мережі квиткових кас ОТ-ОТ.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *