ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО за добу загинуло двоє силовиків, ще один зник безвісти

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 2 українських військовослужбовців загинули, 2 – було поранено. Також один  воїн зник безвісти. Про це Львівському порталу повідомили у медіа-центрі РНБО.

мапа

Луганський напрямок

Противник двічі відкривав вогонь з гранатометів. Це сталося біля місті Щастя і селі Сокільники, що на північний захід від окупованого Слов’яносербська.

Донецький напрямок

На Світлодарській дузі вчора було достатньо неспокійно – біля наших передових позицій у селищі Луганське вчора близько 1 години йшла перестрілка між бойовиками і силами АТО. Ввечері на цих же рубежах оборони (у Лозовому та Луганському) зафіксовано ще кілька збройних провокацій окупантів.

Також бойовики один раз відкривали вогонь зі стрілецької зброї поблизу селища Зайцеве, що на північ від Горлівки. Водночас південніше – у Дзержинську, біля Ясинуватої, Авдіївки, а також поблизу Донецького аеропорту вчора було спокійно.

У Мар’їнці по передових українських позиціях вчора працював ворожий снайпер.

Маріупольський напрямок

Тут, як і раніше, тихо. Водночас розвідники Збройних Сил  України знайшли і знешкодили вороже мінне поле неподалік села Гнутове. За словами військових, пастку змайстрували професіонали, адже мінне поле було комбінованим: поруч з протитанковими були  закладені протипіхотні міни. Знешкоджено 14 різноманітних мін, решту знищено спеціальними засобами.

Фото: АТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *