ОСТАННІ НОВИНИ

Суд заарештував Кашубу і визначив розмір застави

|

Суд заарештував голову Державної служби зайнятості зайнятості Ярослава Кашубу і призначив заставу 1.8 мільйона гривень. Про Львівському порталу повідомили в прес-службі Генпрокуратури.

кашуба

Зазначається, що за клопотанням ГПУ Печерський районний суд м. Києва обрав запобіжні заходи двом особам з числа керівників Державної служби зайнятості, затриманим за фактом одержання неправомірної вигоди.

Керівнику Державної служби зайнятості обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та одночасно визначено можливість внесення застави у розмірі 1 млн 800 тис грн для забезпечення виконання покладених на підозрюваного обов’язків.

Іншій особі – голові тендерного комітету Державної служби зайнятості обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та визначено можливість внесення застави у розмірі 627 тисячі грн.

В ГПУ нагадують, що вказані службові особи за попередньою змовою одержали неправомірну вигоду в особливо великому розмірі у загальній сумі понад 600 тисяч гривень за надання протиправного сприяння представникам комерційних структур під час участі у державних закупівлях та у подальшому заволодінні бюджетними коштами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *