ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова на виставку взуття з’їдуться виробники з усієї України

|

Найбільша виставка взуття, шкіряних сумок та аксесуарів Galychyna Shoes expo стратує від завтра, 15 вересня, у Львові. У рамках виставки до Львова з’їдуться виробники взуття з усієї України, а підприємці західного регіону зможуть напряму налагодити співпрацю з виробниками якісної вітчизняної продукції. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

виставка

Виставка проходитиме з 15 до 18 вересня у Виставковому центрі «Південний-EXPO» (вул. Щирецька, 36).

«Ідею такої виставки виношували давно. На жаль, у Львові не було експоцентру, де можна було б провести захід такого масштабу. Після того, як відкрився виставковий центр «Південний-EXPO», відразу ж взялись за підготовку такого заходу. Ця виставка має бути цікавою насамперед підприємцям, пов’язаним з взуттєвим та галантерейним бізнесом. Зокрема, власникам магазинів, торгових точок. Це для них можливість знайти нових цікавих виробників та постачальників, налагодити ділові контакти. Такі виставки, як на мене, є дуже важливими для міста, адже дають поштовх для розвитку бізнесу. Львів давно відомий як освітній, культурний та туристичний центр, чому б його не зробити ще й економічним центром? Скажімо, таке місто як Дюссельдорф живе насамперед за рахунок виставкової діяльності. Там відбуваються найбільші міжнародні виставки. Взагалі найбільше галузевих виставок відбувається саме у Німеччині. Можливо, саме тому у них така розвинена економіка», – каже директор ExpoZahid promotion Геннадій Пасхін

Організатори впевнені, що виставка Galychyna Shoes expo проходитиме регулярно. Виставка буде міжнародною, тобто, окрім вітчизняних брендів, будуть представлені і імпортні. Свою участь у заході уже підтвердили такі потужні компанії-виробники взуття як MIDA (Запоріжжя), Box&Co (Кривий Ріг), Gevo (Дніпропетровськ), взуття Paola, Flamanti, Vladex (Харків), Lordons (Бровари), виробник сумок Venison (Харків), шкіряних аксесуарів Maybik (Одесса) тощо. Будуть представлені виробники не лише дорослого, а й дитячого взуття, а також відомі імпортери, включаючи взуття преміум-брендів. Але основний акцент буде все ж на взутті від українських фабрик.

«Через обвал гривні продукція українських виробників стала значно привабливішою за цінами, ніж імпортна. Адже навіть якщо вони закуповують імпортну фурнітуру, все одно їхні ціни зросли не на стільки, як ціни на імпортне взуття. Та й підприємцям, які займаються продажем взуття та аксесуарів, стало значно цікавіше працювати з вітчизняними виробникам, ніж з імпортними, адже їм не треба думати, де купити валюту, аби закупити новий товар. Крім того, українські виробники уже довели, що вміють робити якісний продукт. Наприклад, заходжу у львівський магазин і бачу там взуття Nivelle, заходжу у магазин у Трускавці, а там теж взуття Nivelle. Якщо його беруть постачальники, отже попит на нього є. Взагалі, у нас з’явилось багато цікавих брендів. Більше того, українським взуттям цікавляться не лише на нашому ринку. Поляки, які раніше постачали взуття в Україну, тепер хочуть постачати українське взуття до Польщі. Це прекрасна можливість вийти на ринки ЄС, адже наші виробники можуть запропонувати продукт з хорошим співвідношенням ціни та якості», – каже Геннадій Пасхін

«Galychyna Shoes expo» відбудеться за адресою м. Львів, вул. Щирецька, 36, виставковий центр «Південний-EXPO». Графік роботи виставки:

15 вересня: 12.00-19.00

16 вересня: 10.00-18.00

17 вересня : 10.00-18.00

18 вересня: 10.00-15.00

Вартість вхідного квитка – 10 грн.

Фото: msb.aval.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *