ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські прикордонники затримали бус з солідною партією бурштину

|

Учора, 12 вересня, прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Устилуг» затримали велику партію бурштину. Про це Львівському порталу повідомили у відділі питань взаємодії зі ЗМІ ДПС України.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Сонячне каміння» через кордон намагалися провезти двоє громадян України. Чоловіки прибули в пункт пропуску на мікроавтобусі «Мерседес». Під час спільного огляду автомобіля представниками Держприкордонслужби та Державної фіскальної служби було виявлено товар не внесений у митну декларацію.

Зокрема, в особистих речах громадян України знайшли 8 кілограм твердого необробленого каміння жовто-коричневого кольору різної форми та розмірів. Ще 10 кілограм були заховані під обшивкою даху автомобіля та у конструктивній порожнині під капотом автомобіля. Загальна вага виявленого каміння бурштину становить 18 кілограмів.

Увесь знайдений товар вилучено та поміщено на склад митниці для подальшої експертизи. Вилучено також транспортний засіб, в якому намагалися перевезти контрабанду. А от долю двох громадян України вирішуватиме суд.

Фото: ДПС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *