ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємці мають лише два тижні, щоб подати дані до управління юстиції

|

Майже 2 тисячі власників підприємств мають подати дані до головного територіального управління юстиції у Львівській області. До закінчення строку подання документів залишилося лише два тижні, а бенефіціари не поспішають цього робити. Якщо запізняться, то платитимуть штраф від 5100 до 8500 гривень. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському прес-клубі.

документи

Про це сьогодні, 11 вересня, повідомив начальник головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський.

«Ви пам’ятаєте, що в травні були великі черги, люди займали черги з 4-5 ранку. Були великі скарги та нарікання. Тому Верховна Рада, зважаючи на страшний ажіотаж, внесла зміни і перенесла строк до 25 вересня. Команда Мінюсту внесла низку змін у процедуру спрощення. Під спрощенням мається на увазі спрощення самої форми та запровадження онлайн сервісу», – каже Ярослав Жукровський.

Проте, за його словами, підприємці, які мусять подавати відомості до юстиції, не скористалися відтермінуванням у чотири місяці, щоби спокійно, без черг та нервів, подати документи.

«За чотири місяці ми не спостерігали особливого ажіотажу. Кожного місяця одиниці подавали ці документи. Отож ми розуміємо, що в найближчі дні ми матимемо величезну кількість бажаючих подати їх», – каже начальник головного територіального управління юстиції у Львівській області.
За його підрахунками, якщо всі, кому загрожує штраф за пропущені терміни подання документів, кинуться в останні дні до управління юстиції, державним реєстраторам доведеться відкласти всю іншу роботу і вносити лише ці відомості.

Загалом у Львівській області є 30 тисяч осіб, станом на кінець травня було подано до 4 тисячі, ще десь близько дві тисячі мають подати.

Фото: exo.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *