ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали жінку, що грабувала малих дітей

|

Правоохоронці викрили зловмисницю,  котра пограбувала двох третьокласниць. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

кульчики

 

У Яворівський райвідділ міліції, 10 вересня, звернулась 29-річна місцева мешканка. Жінка повідомила про пограбування її восьмирічної доньки – учениці третього класу однієї з яворівських шкіл. За словами заявниці, дівчинка позбулась золотих сережок вартістю дві тисячі гривень.

«Того ж дня у райвідділ звернувся батько ще однієї школярки, теж третьокласниці. Чоловік повідомив, що невідома особа пограбувала його доньку. Цього разу зловмисниця також заволоділа золотими кульчикамивартістю шість тисяч гривень», – розповів начальник Яворівського райвідділу міліції підполковник міліції Ігор Муха.

За цими фактами було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – до чотирьох років позбавлення волі.

«Встановлено, що до скоєння цих злочинів причетна 47-річна раніше судима мешканка Дрогобича. Також ми обґрунтовано підозрюємо її у скоєнні ще двох подібних злочинів», – зазначив Ігор Муха.

В порядку ст.208 КПК України суд обрав для зловмисниці міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває слідство.

Фото: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *