ОСТАННІ НОВИНИ

Від Порошенка пішов депутат

|

Народний депутат України, член політради партії «Громадський рух «Народний контроль» Богдан Матківський заявив про намір вийти із парламентської фракції «Блок Петра Порошенка». Про це Львівському порталу  повідомили у прес-службі партії «Громадський рух «Народний контроль».

матківський

Відтак, Богдан Матківський уже подав відповідну заяву у Секретаріат на ім`я голови ВРУ Володимира Гройсмана.

Нагадаємо, заяву про вихід із фракції БПП 31 серпня подав народний депутат України, член політради партії «ГР «Народний контроль» Олег Мусій. Він, зокрема, зазначив, що його до такого рішення спонукало голосування народних депутатів 31серпня за запропоновані зміни до Конституції.

Раніше, 17 липня, фракцію БПП залишив і Дмитро Добродомов. Своє рішення народний депутат аргументував небажанням парламентарів виконувати важливі пункти коаліційної угоди.

Відтак, п`ятеро народних депутатів України об`єдналися у Верховній Раді у нове міжфракційне об`єднання «Народний контроль». Відповідну заяву було подано 2 вересня до Секретаріату Верховної Ради України. До нового об`єднання увійшли  парламентарі Дмитро Добродомов, Олег Мусій, Богдан Матківський, Андрій Антонищак та Євген Рибчинський.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *