ОСТАННІ НОВИНИ

Укрпошта презентує у Львові нову поштову марку

|

У рамках XIV Національної філателістичної виставки «Укрфілексп 2015», яка відбудеться протягом 7-10 жовтня 2015 року у Львові, Укрпошта презентує поштову марку «Postcrossing. Вітання з України».  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Укрпошти.

Введення в обіг поштової марки «Postcrossing. Вітання з України» заплановано на 9 жовтня 2015 року, особливий день для поштовиків усього світу – Всесвітній день пошти. Також під час XIV Національної філателістичної виставки «Укрфілексп 2015» відбудеться низка спеціальних заходів для посткросерів у Львові та Києві.

unnamed (1)

«Укрпошта традиційно підтримує посткросерський рух в Україні, зокрема й цікавими випусками поштових марок та картмаксимумів, які посткросери використовують для своїх відправлень. Автором дизайну цьогорічної поштової марки «Postcrossing. Вітання з України» є Наталія Андрійченко», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Дівчинка-українка в яскравому традиційному народному вбранні символізує Україну та притаманні українцям гостинність, життєрадісність, любов до прекрасного. Дизайн маркового аркуша поратішить око як філателістів-початківців, так і досвідчених колекціонерів, адже розміщення марок здійснено за принципом «тет-беш», що додає колекційної привабливості продуктові.

unnamed (2)

Органічну довершену картину створює конверт «Перший день», у дизайні якого використано зображення птаха, що несе всьому світові вітання з квітучої України та основний посил щодо миру між народами. Пошта як «механізм» міжнародного спілкування та художня естетика продукції якнайліпше сприяють втіленню в життя цієї прекрасної мети.

Фото:  прес-служби Укрпошти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *