ОСТАННІ НОВИНИ

Під Верховною Радою провели мітинг пам’яті жертв нещоданих сутичок

|

Сьогодні під стінами Верховної Ради провели мітинг пам’яті загиблих на місці під час сутечки 9 днів тому. Арсен Аваков зазначив на сторінці у Facebook, що цей мітинг – це не тільки повага загиблим, а й наполеглива вимога справедливості до винних у трагедії, передає кореспондент Львівського порталу.

рада

«Дев’ять днів. Хлопці прийшли на траурний мітинг біля Ради. Не охороняти – прийшли вшанувати загиблих. Ми всі прийшли – і гвардійці і міліціонери, і нові поліцейські, і АТОшники з добровольчих батів, і атошники ЗСУ, афганці…
І хлопці прийшли, поранені в той день – виконували “найлегшу роботу біля Ради”, не на передовій. Вони стоять в строю, зовсім ще юні, поранені тоді, але, слава Богу живі! Троє загинули… А десятки хлопців ще в лікарні…», – йдеться у повідомленні Авакова.

рада1

Також міністр внутрішніх справ зазначив, що необхідно покарати винних, не зважаючи ні на що.

«І тому у мене нульова толерантність і до заслуг і до партійних прапорів тих, хто призвів до такого розвитку подій. Жодних компромісів – безкомпромісне слідство і справедливий суд! Якщо цього не станеться – державність впаде. Не через Путіна, через нас з вами…Кров хлопців, поранення і смерті – все це вимагає реакції і суспільства, і судів! Іншого не може бути», – пише Арсен Аваков.

рада2

 

 

 

рада3

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *