ОСТАННІ НОВИНИ

Маленькі львів’яни здивували своїм баченням майбутнього Львова

|

У Львові, в Пороховій вежі, 8 вересня відбулось нагородження школярів 1-4 класів, що взяли участь у конкурсі малюнку «Львів майбутнього», який організували Володимир Гірняк, «Правий сектор – Захід» та партія «Громадянська позиція». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

IMG_5882

Нагороджував маленьких львів’ян депутат Львівської міської ради Володимир Гірняк.

«Я отримав море позитиву. Нам принесли сотні малюнків – двері в наш офіс не закривались. Дітки у дуже оригінальний спосіб зобразили Львів майбутнього, в якому народились і живуть, і нам важливо знати, яким вони хочуть бачити наше місто», – зазначив Володимир Гірняк.

Одна із членів журі, активістка «Громадянської позиції» Ірина Сердюк розповіла, що до оцінювання дитячих малюнків залучались психологи та художники.

IMG_6024

«В оцінюванні робіт брали участь психологи та спеціалісти із живопису. Ми у свою чергу дивились на настрій малюнку. Що я побачила у цих роботах?  Я побачила наше майбутнє. Дітки зобразили його райдужним та яскравим», – розповіла  Ірина Сердюк.

Для дітлахів організували ігри, танці та частування. Додому малі художники повернулись з цінними призами та подарунками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *