ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний велосипедист спровокував потрійну ДТП на Львівщині

|

Сьогодні вночі, 8 вересня,  у Пустомитівському районі на автодорозі Львів-Тернопіль сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждало троє осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

дтп

Керуючи автомобілем  «Пежо», 19-річний місцевий мешканець надто пізно побачив велосипедиста, що виринув із темряви, і збив його. Коли потерпілого доставили до травмпункту із забоєм грудної клітки, то з’ясувалося, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Втім, падінням чоловіка з двоколісного транспорту подія не завершилася. Водій «Пежо», намагаючись уникнути зіткнення, виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався у «Фольскваген-Пассат», яким керував 32-річний мешканець Буська. Внаслідок ДТП не тільки пошкоджено обидві іномарки. Травми різного ступеню тяжкості отримали пасажир «Фольксвагену» та водій «Пежо».

За фактом ДТП працівники Пустомитівського райвідділу міліції розпочали досудове розслідування за  ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *