ОСТАННІ НОВИНИ

За добу в зоні АТО обійшлось без смертей

|

Обстановка на сході України продовжує залишатися достатньо спокійною. За останню добу по всій лінії зіткнення не зафіксовано жодного епізоду використання важкого озброєння з боку НЗФ. Таку інформацію Львівському порталу повідомили у прес-службі АТО.

мапа

Маріупольський напрямок

Тут, та в районі Бахмутської траси вчора було абсолютно спокійно.

Луганський напрямок

На цьому напрямку відбулася 1 провокація противника в районі міста Щастя, де противник здійснив кілька пострілів з гранатомета.

В районі села Болотене Станично-Луганського району наші бійці знайшли 5 тіл загиблих диверсантів ворога, які два тижні тому переправилися через Сіверський Донець і підірвалися на мінах. За шевронами на камуфляжі встановлено, що бойовики входили до лав банди нині покійного «Бетмена».

Донецький напрямок

Бойовики два рази відкривали вогонь зі стрілецької зброї в районі Світлодарської дуги. На північ від Горлівки, поблизу селища Зайцеве, вчора ввечері працювали ворожі снайпери. Ще одна провокація окупантів відбулася у Кіровому.

На ділянці фронту від Горлівки до Ясинуватої вчора було тихо.

Між Спартаком та Авдіївкою ввечері також відбулася ворожа провокація: протягом півгодини противник вів стрілянину зі стрілецької зброї, гранатометів і БМП.

Найбільш неспокійно вчора було в районі міста Мар’їнка, де протягом дня противник кілька разів вів «турбуючий» вогонь по передових українських позиціях з території Петровського району Донецька. Окрім стрілецької зброї і гранатометів, ворог використав БМП.

Вчора поблизу Маріуполя було зафіксовано 1 ворожий безпілотник.

За минулу добу внаслідок ворожих провокацій 2 українських військовослужбовців отримали поранення. Загиблих немає.

Фото: АТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *