ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові за розбої затримали чоловіка

|

Працівники міліції затримали чоловіка, котрого обґрунтовано підозрюють у вчиненні чотирьох розбійних нападів та у незаконному поводженні зі зброєю. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

f_3846562811368463609

«Це 24-річний мешканець одного зі сіл Буського району, у Львові він винаймав квартиру. Менше ніж за два місяці чоловік скоїв щонайменше чотири розбійні напади на приміщення Української національної лотереї. Погрожуючи зброєю, він вимагав у працівників гроші, після чого швидко втікав.  Загалом зловмисник заволодів коштами у сумі більше сорока тисяч гривень, які витрачав на власні потреби», – розповів начальник Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області майор міліції МиколаГладюк.

Як інформують у міліції, розбійник «працював» у різних районах Львова, в основному ввечері. Під час санкціонованого обшуку, проведеного у приміщенні, яке винаймав затриманий, працівники міліції виявили та вилучили предмет, схожий на 9-мм пістолет, який відправлений на експертизу.

«Очевидно, що саме цією зброєю чоловік погрожував своїм жертвам. За фактом незаконного поводження зі зброєю відкрито окреме кримінальне провадження», – зазначив Микола Гладюк.

За фактами нападів на приміщення Української національної лотереї відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) ККУ. За це зловмиснику загрожує від 7 до 12 років тюрми.

Наразі працівники міліції перевіряють причетність чоловіка до інших кримінальних правопорушень. Найближчим часом суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Фото: ua.golos.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *