ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові протестували майбутніх прокурорів на знання законів

|

У Львові 5 та 6 вересня пройшов перший етап чотирирівневого відкритого конкурсного відбору на заміщення вакантних посад у місцевих прокуратурах – тестування на знання законодавства, що відбулось на базі Національного університету «Львівська політехніка» та Львівського інституту банківської справи Університету банківської справи Національного банку України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

прокуратура

Результати цього етапу конкурсного відбору, в якому взяло участь більше 2 тисячі осіб, після їх опрацювання конкурсними комісіями будуть опубліковані на сайті Генеральної прокуратури України у вигляді рейтингового списку всіх кандидатів.

Водночас, керівництво прокуратури Львівської області висловлює подяку вищим навчальним закладам, де тривало тестування, а також представникам громадських організацій, експертам, усім спостерігачам, які здійснювали безпосередній контроль за його проведенням, таким чином активно підтримуючи процес реформування органів прокуратури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *