ОСТАННІ НОВИНИ

Дорожники майже завершили ремонт траси Мукачеве – Львів

|

Дорожникам залишилось облаштувати ще 2 км асфальтобетону км  у межах с. Лани на автодорозі Н-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів на ділянці км 395+660 – км 436+433 (від с. Давидів до межі Івано-Франківської області).  Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

lviv-mykachevo2 (1)

На цій автодорозі вже завершили роботи з холодного ресайклінгу та влаштовано 2,5 км верхнього шару щебеневого асфальтобетону. Рух транспорту на ділянці в межах с. Лани здійснюється у реверсному режимі.

На ремонт автодороги загального користування Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів в межах Львівської області Кабмін у травні виділив 200 млн. грн.

Кошти на проведення ремонту автодороги передбачено Постановою КМУ №  323 від 25.05.2015 «Про затвердження порядку використання коштів державного бюджету, призначених для розвитку дорожнього господарства  областей української частини Карпатського євро регіону (зокрема доріг Мукачеве – Львів, Татарів – Кам’янець-Подільський, Стрий – Мамалига)».

Служба автомобільних доріг у Львівській області провела торги і визначила компанії, які проводитимуть ремонт, а саме: «Онур Конструкціон Інтернешнл» ремонтуватиме ділянку у Львові від вул.. Зелена до Сихівського кладовища, а ТзОВ «ПБС» – ділянку від села Давидів до межі Львівської області.

Фото: vgolos.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *