ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян попереджають про шахраїв, які прикидаються соціальними працівниками

|

Львівська міська рада просить мешканців бути уважними. Якщо до Вас прийшли невідомі, які називають себе працівниками соціальних служб, управління соціального захисту радить вимагати у них посвідчення або документ, який би підтверджував їхню особу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради.

шахрай

До управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики ЛМР звернулась мешканка зі скаргою, пов’язаною з шахрайством. Мешканка розповіла, що невідома жінка, яка відрекомендувалась працівником управління соціального захисту, прийшла до неї з повідомленням про призначення матеріальної допомоги у великому розмірі. При цьому шахрайка запропонувала мешканці для пришвидшення виплати допомоги оплатити певну суму зараз. Після того, як жінка оплатила «послугу з пришвидшення», шахрайка зникла, а обіцяної допомоги львів’янка  так і не отримала.

«З огляду на такий випадок, просимо мешканців Львова бути уважними. Якщо Ви потрапили у схожу ситуацію та до Вас прийшли невідомі, що називають себе працівниками соціальних служб, радимо вимагати у них посвідчення або документ, який би підтверджував їхню особу. Нагадуємо, що у разі призначення Вам матеріальної допомоги районний відділ управління соціального захисту письмово Вас про це повідомить», – зазначають у прес-службі.

Фото:  obozrevatel.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *