ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи почали гатити по українцях з мінометів

|

Вперше за 4 дні минулої доби бойовики застосували важке озброєння, обстрілявши зі 120-мм міномета українські позиції біля села Новотошківське, що на Бахмутській трасі. Ворожі провокації відбулися біля Щастя та Кримського, де бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї. Про це Львівському порталу повідомили в інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

мапа

Як зауважив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник  Олександр Мотузяник, вчора обстановка була найбільш неспокійною.

«Минулої доби, між 6 та 7 ранку у ворожу засідку потрапила українська мобільна група по боротьбі з контрабандою. Це сталося між Щастям і Слов’яносербськом. Наші воїни відбили напад ворожої ДРГ, також оперативно підійшло підкріплення зі складу військовослужбовців ЗСУ. У ході бою загинули 2 людей – волонтер та офіцер податкової міліції ДФС, ще 6 військовослужбовців було поранено», – пояснив він.

І водночас додав, що на інших ділянках фронту сили АТО вчора втрат не понесли.

Також Олександр Мотузяник повідомив про те, що два ворожих обстріли було зафіксовано поблизу Донецького аеропорту – на південь від Авдіївки і біля Спартака. Бойовики застосували стрілецьку зброю і гранатомети.

Дещо неспокійніше було біля Красногорівки і Мар’їнки – між 18 і 22 годиною ворог 4 рази відкривав вогонь по українських військових зі стрілецької зброї.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *