ОСТАННІ НОВИНИ

У Трускавці відкрили Інформаційно-курортний центр

|

У Трускавці для туристів відкрили  спеціальний центр, де можна отримати повну інформацію щодо відпочинку з цьому місті. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Трускавецької міської ради.

трускавець

При плануванні оздоровлення та відпочинку на курорті Трускавець більшість людей самостійно не можуть знайти відповіді на запитання:

– Як доїхати?
– Де розміститись?
– Який курс лікування потрібний саме мені?
– Де провести свій вільний час під час оздоровлення?

Тут можна отримати оперативну та достовірну інформацію стосовно курорту. Працівники, які вільно спілкуються на восьми мовах світу, підберуть кожному найбільш привабливий варіант відпочинку у Трускавці, врахують всі побажання, дадуть рекомендації щодо розваг, відпочинку та ефективного оздоровлення.

трускавець1

Трускавецький інформаційно-курортний центр відвідують як відпочивальники, так і місцеві жителі, оскільки всю необхідну інформацію про курорт в ньому надають усім охочим, пропонують безкоштовні карти міста, буклети про різноманітні послуги в оздоровницях курорту.

Будь-яку інформацію можна отримати за телефонами: +38 096 4471650+38 099 3767707,+38(03247)54234, а також безпосередньо за адресою: місто Трускавець, вулиця Бориславська, 1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *