ОСТАННІ НОВИНИ

Начальнику виправної колонії, якого затримали на хабарі, можуть дати 10 років

|

Військова прокуратура Західного регіону України завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням начальника Миколаївської виправної колонії № 50 Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

хабарник ua.comments.ua

Обвинувальний акт у даному кримінальному провадженні скеровано до Миколаївського районного суду Львівської області для розгляду по суті.

Заставу, встановлену судом, не сплачено, обвинувачений продовжує перебувати в слідчому ізоляторі.

Нагадаємо, що підполковника внутрішньої служби було затримано на взятті хабара у розмірі 5 тис дол США за сприяння в умовно-достроковому звільненні одного з засуджених за тяжкий злочин, тобто у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням).

Додамо, що  санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Фото: ua.comments.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *