ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині горе-бізнесмени підпільно виготовляли вершкове масло    

|

Працівники управління протидії злочинності у сфері економіки ГУ МВС України у Львівській області виявили та припинили діяльність міні-заводу, здатного продукувати щодоби до тисячі пачок фальсифікованого вершкового масла. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

PM865image003

PM870image004

Як встановили правоохоронці, зловмисники розташували підпільне підприємство в орендованому приміщенні. Встановивши там виробничі лінії, вони виготовляли масло у пачках стандартного фасування вагою по 200 грамів. Для виробництва фальсифікату використовувався спред із додаванням масла. Фасували його в упаковку із логотипами виробників, давно відомих на ринку.

Виробництво продукту здійснювалося в антисанітарних умовах без дотримання відповідних стандартів, якими регламентується виготовлення вершкового масла в Україні.

PM627image006

 

PM594image008

При спробі вивезення 9 тисяч пачок вже готового до реалізації товару, оперативники затримали автомашину Мерседес-Спрінтер. Крім того, на складах та у виробничому цеху працівники міліції виявили та  вилучили ще майже 5 тон сировини для виготовлення фальсифікату.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.190 КК України (шахрайство). Це діяння, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки, карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

PM101image002

PM106image005

Фото: прес-служби ГУМВС України у Львівській області.

Коментарі

  1. Чому тримаєте в таємниці під якими логотипами випускалось фальсифіковане масло , ми не хочемо його їсти .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *