ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські активісти зберуться на форум громадських організацій

|

Інститут міста проведе у Львові 18-19 вересня Форум громадських організацій. У програмі заходу – історії успіху, правові аспекти функціонування громадських організацій, можливості організаційного розвитку та нові шляхи реалізації ідей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міської ради.

ГО

«На мою думку, громадські організації – це основа прогресу будь-якого суспільства. У Львові ми маємо досить активне середовище громадських організацій. Разом з тим, коли ми спілкуємось із ними, то дізнаємось про проблеми, які існують, – це, власне, необхідність горизонтальної та вертикальної комунікації і між організаціями, і з представниками місцевої влади, це необхідність специфічних навичок – наприклад, організаціям, які працюють в культурі, іноді не вистачає навичок, які мають ті, що працюють у сфері юридичної підтримки, і навпаки. Цей Форум покликаний об’єднати громадські організації, аби показати їм можливість спільних проектів, надати можливості для успішної роботи і зростання», – зазначив директор Інституту міста Олександр Кобзарев.

«Форум громадських організацій Львова – це хороша нагода для громадських активістів познайомитись між собою, обмінятись досвідом та отримати корисні знання. Для міської ради, у свою чергу, – це можливість дізнатися очікування громадських організацій та покращити співпрацю з громадським сектором Львова», – підкреслив начальник відділу громадського партнерства Львівської міської ради Орест Файфурка.

До участі у Форумі запрошують представників громадських організацій та ініціативних груп. Реєстрація триває до 12 вересня.

Фото: yak-prosto.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *