ОСТАННІ НОВИНИ

У прес-центрі АТО кажуть, що активність терористів зменшилася

|

Бандформування у зоні проведення АТО з опівночі і до 18 години чотири рази порушили перемир’я. Про це повідомив прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

терористи www.unian.ua

Проте характерні ознаки обстрілів більше свідчать про хаотичність та несистемність вогню у бік позицій українських військових, наголосили у штабі.

«Так, близько 8 ранку, по опорному пункту сил АТО у селищі Щастя, що на Луганщині, бив ворожий міномет 82 калібру. Поблизу Донецька о 15 годині бойовики обстрілювали наші позиції в Мар’їнці. А о пів на 6 вечора по українському опорному пункту, що на південь від Авдіївки, злочинці вели вогонь з гранатомета і стрілецької зброї», – йдеться у повідомленні.

Також на Артемівському напрямку, близько 15 години, противник зі стрілецької зброї і гранатомета обстрілював позиції українських військових у Санжарівці.

«Загалом 1 вересня, у День знань, школярі Донбасу, їхні рідні і близькі нарешті відчули справжній спокій. Діти змогли без страху сісти за парти. А їхні батьки вчергове усвідомили, що цінність миру насамперед у безпеці їхніх дітей», – наголосили у штабі АТО.
Фото: www.unian.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *