ОСТАННІ НОВИНИ

Юніорська естафета тріумфувала на літньому Чемпіонаті світу з біатлону

|

Сьогодні в румунському Чейле Градістей стартував літній чемпіонат світу з біатлону. У перший змагальний день наші юніори зуміли тріумфували у змішаній естафеті. Натомість дорослі проїхали повз п’єдестал пошани, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

2

У юніорському розряді збірна України перемогла з півтора хвилинним відривом. Найвпевненіше свої етапи пройшли Анастасія Меркушина та Олександр Морьєв, які, разім зі своїми колегами по команді – Юлією Журавок та Максимом Івком, здобули перемогу.

Срібло здобули представники Чехії, а бронзу РФ.

Претендувала на перемогу й доросла естафетна команда. У її складі виступала світова й олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна, яка нещодавно повернулася у великий спорт. Але Олена після перерви і нещодавньої травми далека від своїх кондицій. Зусиллями Ольги Абрамової, та Віталія Кільчицького українці вийшли на першу позицію. Проте у досвідченого Сергія Семенова не склалося. Лідеру чоловічої команди відверто не пішла стрільба, й ходом він також не відзначився.

У підсумку українці опинилися лише четвертими пропустивши на п’єдестал росіян, болгар та господарів – румунів.

Варто додати, що команда розглядає цьогорічний літній чемпіонат світу, як тренувальну підготовку до зимового сезону. У суботу й неділю наші ще виступлять у спринтах та гонках переслідування.

Фото: biathlon.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *