ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали пенсіонера-педофіла

|

На Львівщині правоохоронці відкрили кримінальне провадження відносно чоловіка, котрий вчинив розпусні дії щодо неповнолітнього хлопця. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

педофіл

У Радехівський райвідділ міліції, 26 серпня о 17.15 надійшло повідомлення від голови однієї з сільських рад району, до котрого звернулась мешканка одного з сіл зі скаргою на 69-річного пенсіонера – мешканця сусіднього села. За словами заявниці, чоловік у себе вдома вчинив розпусні дії щодо її родича – 14-річного учня однієї зі шкіл району.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що пенсіонер поступово входив у довіру до неповнолітнього, купував йому морозиво та катав на автомобілі. 12 серпня близько 21.00 зловмисник привіз хлопця до себе додому та запропонував переглянути порнографічний фільм. Під час перегляду він вчинив щодо хлопця розпусні дії.

Близько 23.00 неповнолітній повернувся додому та майже два тижні нікому не розповідав про те, що з ним сталось у домі пенсіонера. 26 серпня він зізнався у цьому своїй родичці, котра повідомила про злочин сільського голову.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.156 (розбещення неповнолітніх) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *