ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судили учасників конвертаційного центру

|

Слідчі податкової міліції Головного управління ДФС у Львівській області оголосили підозри та закінчили досудове розслідування щодо двох учасників «конвертаційного центру», який відмив 8 мільйонів гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі управління.

11

Як відомо, на початку серпня правоохоронці скерували до суду матеріали кримінального провадження щодо ще одного учасника злочину.

З’ясувалось, внаслідок діяльності так званого «конверта» реальні підприємства незаконно формували податковий кредит з податку на додану вартість та валові витрати з податку на прибуток. Махінатори здійснювали імітацію фінансово-господарських операцій з нібито придбання, продажу товарів, виконання робіт, надання послуг, які насправді не відбувались.

Така злочинна діяльність завдала державі збитків на суму понад 8 мільйонів гривень.

Районний суд Львова визнав винними двох учасників «конверт центру» у вчиненні фіктивного підприємництва та притягнув їх до кримінальної відповідальності.

Опинилися махінатори за гратами чи отримали умовні терміни – невідомо. Деталей рішення суду у відомстві не розголошують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *