ОСТАННІ НОВИНИ

Білоруські фанати здадуть кров для українських військових

|

Вболівальники збірної Білорусії разом з українськими фанами здадуть кров для українських військових. Про це Львівському порталу повідомив голова громадської організації «Завжди вірні» Тарас Павлів.

За словами Т. Павліва, ініціаторами такої акції були саме білоруські футбольні фани.

«Ідея провести цю акцію виникла в білоруських фанів. Ми займаємося організацією акції. Для військових здадуть кров близько 50-ти білорусів, хоча це число ще не остаточне і може збільшитись», – сказав Тарас Павлів.

білоруси здадуть кров

Акція здачі крові для українських військових  відбудеться 5 вересня о 9-30 за адресою вулиця Огієнка, 5.

Усіх бажаючих просять виконати наступні вимоги : донор має бути старше 18 років ( усі повинні мати з собою паспорт ), не курити та не вживати алкоголь в день здачі крові, не вживати жирну їжу та молочні продукти. Також прротипоказано здавати кров тим, хто має хронічні серцеві, легеневі, гострі інфекційні хвороби, проблеми з нирками, мав операцію або струс мозку, після якої не минуло року. Хворі на СНІД або сифіліс також не зможуть взятии участь у акції.

Донори отримають довідку і зможуть взяти собі додатковий вихідний або відгул на роботі, склянку соку і талон на харчування в їдальні лікарні на 17 грн. 80 коп.

Нагадаємо, що відбірковий матч кваліфікації Євро-2016 між збірними України та Білорусі відбудеться 5 вересня на  стадіоні «Арена Львів». Початок матчу  о 19:00.

Фото : соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *