ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шукають очевидців розбійного нападу

|

Правоохоронці та активісти просять зголоситися свідків розбійного нападу на працівника обмінника валют. Про це повідомив координатор «Варта1» Ігор Зінкевич, передає кореспондент Львівського порталу.

Увага

«26 серпня біля 20.00 на перехресті Хімічна – Чорновола було здійснено розбійний напад на працівника обмінного пункту. Двоє людей підійшли до Авто марки «Інфініті» та силою забрали барсетку з грошима. Грабіжники втекли в сторону заправки АНП і зникли в кущах. Якщо хтось був свідком, або має більше інформації (наприклад з відеореєстратора), просимо звернутися в приват, анонімність гарантуємо, або 102», – йдеться у повідомленні.

За даними міліції, до Шевченківського райвідділу звернувся 40-річний працівник одного з львівських банків. Чоловік розповів, що близько 20:00, коли він стояв у автомобільному заторі на проспекті Чорновола, 45, невідомі чоловіки розбили заднє вікно його автомобіля «Infiniti», нанесли йому кілька ударів по голові та забрали з автомобіля сумку, у якій знаходилося 300 тисяч гривень. Після чого зловмисники втекли з місця події.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *