ОСТАННІ НОВИНИ

«Правий сектор» у міськраді вимагає заборонити «Розвиток громади»

|

Під час сесії Львівської міської ради представники «Правого сектора» звинуватили ГО «Розвиток громади» у бандитизмі та беззаконні, як у лихі 90-ті. Відтак вони вимагають заборонити їхню діяльність. Про це з місця події інформує кореспондент Львівського порталу.

63

Речниця львівського «Правого сектора» Олена Живко розповіла про те, що під час вчорашнього засідання Громадської ради при Держкомземі представники “Розвитку громади” силою увірвалися і вчинили рейдерську атаку.

Також вона повідомила про те, що громадські активісти погрожували розпоавою «правосекторівцю» Ярославу Мандруку.

«Вимагаємо відкриття кримінальної справи через хуліганство і блокування установи. Також хочемо, щоби діяльність «Розвитку громади» заборонили», – резюмувала вона.

Учора Львівський портал повідомляв, що у приміщені Держгеокадастру Львівщини на зборах Громадської ради, яка працює при даній структурі, розігрався спектакль у стилі бандитських 90-х. На час засідання громадських активістів, на якому розглядалося питання про виділення земельних ділянок учасникам АТО, увірвалося близько п’ятдесяти молодиків спортивної статури. Частина з них у військовій формі із шевронами «Розвиток громади», інша – у футболках із написом спортивний клуб «Легіон». Відомо, що обидві ці організації підконтрольні львівському бізнесмену з неоднозначним минулим на прізвисько «Пупс».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *