ОСТАННІ НОВИНИ

Під час боїв в зоні АТО загинули два українські воїни, ще десятеро поранені

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 2 українських військовослужбовців загинули, 10 – було поранено. Про це повідомляє  Інформаційно-аналітичний центр РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

48«Ввечері противник провів 4 мінометних і гранатометних обстріли біля Станиці Луганської і Щастя. У цей же час відбулося 2 ворожих провокації біля Кримського», – зазначив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

Водночас він додав, що по лінії Розсадки – Луганське – Лозове вчора відбулося близько 10 перестрілок.

«Також вчора вранці українські позиції в Луганському були обстріляні зі 152-мм гармат. Ворожа батарея розгорнута в окупованому Вуглегірську», – зазначив Андрій Лисенко.

І додав, що ввечері артилерія окупантів знову обстріляла Авдіївку.

«Під час вечірніх перестрілок противник неодноразово відкривав вогонь з важких мінометів, танків і артилерії по наших передових позиціях в Опитному, Водяному та Пісках», – пояснив Лисенко.

За його словами, значно зросла інтенсивність ведення вогню з боку противника між автодорогами Донецьк – Дніпропетровськ та Донецьк – Запоріжжя.

«У селах Старомихайлівка та Олександрівка, а також у Петровському районі Донецька зосереджені значні сили окупантів. Перестрілки між бойовиками та силами АТО тривають як вдень, так і вночі», – сказав він.

Також речник Адміністрації Президента України з питань АТО зауважив, що на ділянці фронту біля узбережжя Азовського моря обстановка загострилася.

«Вчора між північчю та 1 годиною ночі противник відкрив вогонь із 122-мм гармат по українських позиціях в Лебединському та Сопиному. Окрім цього, ввечері українські воїни відбили атаку ДРГ окупантів під Новотроїцьким, яка намагалася «просочитися» через лінію фронту. Після 10-хвилинного бою ворог відступив», – розповів Лисенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *