ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік влаштував стрілянину на заправці

|

Учора на одній із автозаправок села Пасіки Зубрицькі, під час збройного конфлікту було травмовано чоловіка. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі МВС у Львівської області.

травмат

У Пустомитівський райвідділ міліції, 25 серпня, близько другої години ночі, надійшло повідомлення про те, що на одній з автозаправок у селі Пасіки Зубрицькі було травмовано чоловіка. Потерпілого з діагнозом «непроникаюче поранення передньої черевної стінки, лівого колінного суглоба та верхньої треті правого стегна» було госпіталізовано бригадою швидкої медичної допомоги.

Слідчо-оперативна група встановила, що конфлікт на АЗС виник під час того, як дружина одного з водіїв, доки чоловік був у вбиральні, підкачувала колеса автомобіля. У цей час до компресора підїхав інший автомобіль, у салоні якого перебувало двоє братів – 35 та 21-річні мешканці міста Стрий, котрі попросили жінку від’їхати.

При спробі завести авто, жінка зламала ключ у замку запалювання. Тоді старший з братів розпочав з нею сварку, у яку, захищаючи дружину, втрутився її чоловік. Під час сварки молодший брат, котрий перебував у салоні авто, дістав пристрій для відстрілу гумових куль та здійснив кілька пострілів у чоловіка жінки-водія, спричинивши йому тілесні ушкодження

Працівники Пустомитівського райвідділу міліції відкрили за цим фактом кримінальне провадження за статтею «хуліганство».

Зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *