ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян просять розвантажити свої шафи і віддати одяг дітям-сиротам

|

У Парку культури ім. Б.Хмельницького 30 серпня з 12 до 18 год. у рамках благодійного проекту «ШАФА» збиратимуть одяг для потребуючих дітей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міської ради.

Дитину за руку

Одяг збиратимуть для дітей віком 6-18 років які навчаються у Санаторній школі-інтернаті №1 Б.-І. Антонича, що спеціалізується на навчанні, вихованні й оздоровленні дітей з серцево-судинними недугами та для маленьких мешканців (віком 3-6 років) Львівського дитячого будинку №1 для дітей-сиріт.

Організатори закликають львів’ян приносити охайні та чисті речі.

«Цим закладам потрібен чистий та хорошої якості сезонний одяг. В основному акцент на взутті. Для дітей-сиріт, віком 3-6 років потрібний лише зимовий одяг та взуття», – зазначають у повідомленні.

Організатори благодійного проекту «ШАФА» вже втретє у Львові здійснюють благодійний збір одягу та взуття для нужденних. Так, їм вже вдалося зібрати понад 4 тонни одягу для потребуючих. Речі отримали бездомні люди та пацієнти Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні.

Для пацієнтів лікарні в неділю все ще можна принести речі, які вони можуть використовувати для арт-терапії – власне виготовлення різного роду виробів ручної роботи (пошиття ляльок, біжутерії з бісеру, вишивання, в’язання, клеєння, орігамі тощо). Пацієнтам потрібні нитки, дротики, канцелярія, фарби, ручки тощо. Також можна приносити білизну, шкарпетки, тапочки та постіль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *