ОСТАННІ НОВИНИ

«Країна мрій» знову у Львові

|

У Львові анонсували музичний фестиваль «Країна мрій». Мистецький захід пройде на свято Покрови, 10 – 11 жовтня, в Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай». Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Скрипка 2

За словами Олега Скрипки, вже втретє «Країна мрій» пройде у Львові, на численних сценах та майданчиках «Шевченківського гаю».

«Великою перевагою Львова є те, що у «Шевченківський гай» не потрібно запрошувати майстрів з усієї країни. Там вже все підготовлене для проведення фестивалю. Учасникам поттрібно лише приїхати та виступити», – зазначив ідейний натхненник фестивалю, відомий музикант  Олег Скрипка.

Він також додав, що «Країна мрій» – найбільший в Україні та найвідоміший в світі український фестиваль, тому його учасниками будуть найкращі з українських гуртів.

«Традиційно «Країна мрій»збирає неперевершених українських митцівна втіху публіці, яка цінує стиль та традиції, гтова до сучасного поєднання фольклору та року, автентики та електронної музики. ВВ, Пікардійська терція, ТарТАк, Танок на майдані Конго та багато інших артистів візьмуть участь у фестивалі», – повідомив Скрипка.

Не є випадковим збігом і те, що фестиваль відбудеться під час великого свята Покрови.

«Покрова – це козацьке свято. Я вбачаю в цьому певний символізм, адже ми намагаємося не лише відтворити, а й популяризувати серед суспільства найкращі традиції української культури», – зазначив Олег Скрипка.

Фестиваль «Країна мрій» відомий не лише музичним дійством, а й ярмарковим розмаїттям. Гості свята матимуть змогу відвідати алею народних ремісників, книжковий ярмарок, автентичні майстер-класи, виставку народного малярства, дитячі галявини, етнічні кухні тощо.

Фото : Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *