ОСТАННІ НОВИНИ

Антикорупційне бюро відібрало перших 70 детективів

|

Конкурсна комісія обрала 70 переможців у конкурсі на посаду детектива Національного антикорупційного бюро України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі НАБУ.

детективи

Директор Антикорупційного бюро Артем Ситник зазначив, що кандидати у жовтні розпочнуть перші розслідування.

Також він повівдомив, що всього було подано понад 2700 заяв, допущено до конкурсу 2502 кандидати, які відповідали кваліфікаційним вимогам. Конкурс складався з чотирьох етапів: тестування на знання законодавства, загальних здібностей (General Skills), психологічних характеристик (MMPI), співбесіда з членами конкурсної комісії. Після трьох етапів тестувань до співбесід пройшли 222 кандидата.

«Тестування було організовано завдяки нашим міжнародним партнерам, а тести відповідали найвищим вимогам та проводились виключно на прозорій основі», – додав директор Бюро.

Окрім того ситник зауважив, що конкурс оголошувався на перші сто посад, але на думку конкурсної комісії гідними виявилися 70 кандидатів.

«Переможці пройдуть спеціальну перевірку, а у вересні для них розпочнуться тренінги, адже посада детектива є новою для правоохоронної системи України», – пояснив Директор бюро.

Окремо він звернув увагу на необхідність у найкоротші терміни формування Верховної Радою комісії для обрання Антикорупційного прокурора.

«Антикорупційний прокурор необхідний для того, щоб детективи розпочали розслідування. Створення Антикорупційної прокуратури є також вимогою західних партнерів», – додав Ситник.

Фото : detective-lugansk.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *