ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка «наїхав» на підприємства Дубневичів

|

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка у вівторок, 25 серпня, звернувся до правоохоронних органів з проханням провести перевірку діяльності ТзОВ НВП “Енергія – Новояворівськ” та ТзОВ “Енергія – Новий Розділ”, котрі мають найнижчий в області рівень розрахунків за газ перед НАК “Нафтогаз України”.

sinyutka2

Керівник області звернув увагу на неефективне використання коштів цими підприємствами, адже рівень проплат серед населення за надані послуги тут один із найвищих, повідомили Львівському порталу у прес-службі ЛОДА.

Як розповів заступник директора департаменту житлово-комунального господарства ОДА Юрій Тацій, на сьогодні в середньому по області стан розрахунків комунальних підприємств за спожитий газ становить близько 70 відсотків. За його словами, такий низький показник забезпечують окремі підприємства, які боргують перед “Нафтогазом”, серед яких найбільшими боржниками є “Енергія – Новояворівськ” та “Енергія – Новий Розділ”.

У свою чергу заступник голови ОДА Ірина Гримак пояснила, що кінцеві споживачі вчасно сплачують за надані послуги з теплопостачання, проте отримані гроші ці підприємства використовують не за призначенням.

Відтак, Олег Синютка наголосив на негайній перевірці ефективності використання коштів, котрі надходять на рахунки згаданих теплопостачальників з Новояворівська та Нового Роздолу. “Слід на це звернути увагу правоохоронцям та провести перевірку цільовості та ефективності використання коштів, сплачених за комунальні послуги”, – резюмував він.

За інформацією ЗМІ, згадані підприємства належать братам Дубневичам.

Фото: Олександр Ковальчук, Варіанти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *