ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вшанували пам’ять 25 міліціонерів, що загинули на службі

|

В Україні 22 серпня вшановують пам’ять працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків. За роки Незалежності у Львівській області при виконанні службових обов’язків загинуло 25 працівників міліції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

міліція1

Головне управління МВС України у Львівській області опікується 29 сім’ями працівників органів внутрішніх справ, які загинули у боротьбі зі злочинністю, захищаючи громадський порядок. І цього дня, за традицією їх зібрали у Львові, щоб надати матеріальну допомогу та дати можливість спільно помолитися за упокій душ загиблих.

Після панахиди у Соборі Святого Юра, до пам’ятника загиблим міліціонерам керівники міліції Львівщини поставили корзину квітів, далі відбулося вшанування пам’яті загиблих стражів правопорядку в Головному управлінні міліції.

міліція

 

Також, 22 серпня у заходах присвячених пам‘яті загиблих працівників органів внутрішніх справ, які проходять у Міністерстві внутрішніх справ України, на запрошення міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова взяла участь мати міліціонера БПСМ ОП «Львів» молодшого сержанта міліції Поповича Володимира Васильовича, який загинув 17 серпня на Луганщині.

міліція2

Фото: МВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *