ОСТАННІ НОВИНИ

У Жовкві на Львівщині реалізовуватимуть європейський урбаністичний проект

|

Учора, 20 серпня, у Києві презентували спільний проект «Урбаністичні стратегії в історичних містах, скеровані громадами» (COMUS), реалізований у співпраці Міністерства культури та Ради Європи і Європейської Комісії. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Кабінету міністрів України.

жовква

Презентували програму заступник Міністра культури з питань європейської інтеграції Андрій Вітренко та директор Українського центру культурних досліджень Олександр Буценко.

«Політика, яку проводить сьогодні Міністерство культури, спрямована на включення української культури в єдиний культурний європейський простір. В цьому контексті спільно з Радою Європи і Європейським Комісією реалізуються такі проекти як COMUS», — зазначив заступник Міністра культури з питань європейської інтеграції Андрій Вітренко.

Завершився початковий етап проекту COMUS, проект переходить в основну стадію реалізації. Пілотними містами-учасниками стали Луцьк і Жовква.

Презентація відбулась за участі співробітників Міністерства культури і Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, директорів музеїв та представників міст-учасників програми Луцька і Жовкви.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *