ОСТАННІ НОВИНИ

За рухом маршруток та трамваїв у Львові можна стежити он-лайн

|

На сайті міської ради он-лайн можна відстежити рух громадського транспорту. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

маршрутка

Як повідомив працівник ЛКП «Львівавтодор» Ігор Могила, на офіційному сайті Львівської міської ради (http://city-adm.lviv.ua/) від сьогодні в тестовому режимі доступна нова послуга для мешканців – відображення руху міських автобусів та електротранспорту, а також час їх прибуття на конкретну зупинку.

«Це стало можливим завдяки спільній співпраці з компанією «СофтСерв» та наданням доступу до GPS, якими облаштовані автобуси та електротранспорт. Відтак, на сайті он-лайн можна відслідкувати, як рухається автобус чи тролейбус на мапі міста. Можна також вибрати конкретну зупинку і побачити час, протягом якого автобус прибуде на зазначену зупинку. Також можна побачити, коли на конкретну зупинку приїде автобус будь-якого маршруту, або автобус конкретного обраного маршруту. В системі відображаються наразі маршрути трьох перевізників, ще два перевізники будуть підключені до системи з понеділка. Відтак, всі міські автобусні маршрути та маршрути електротранспорту можна буде побачити он-лайн», – розповів Ігор Могила.

Як додав Ігор Могила, послуга працює в тестовому режимі. Щоб скористатись нею, на сайті необхідно обрати рубрику «Львів’янину» – «Транспорт».

Щоправда, обіцяна он-лайн трансляція наразі не працює.

Фото:  соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *