ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збудують перший в Україні шумозахисний екран

|

Незабаром у Львові розпочнуться роботи зі зведення шумозахисного екрану від залізниці на вулиці Джерельній. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

екран

Нагадаємо, 1 липня 2015 року відбулася презентація будівництва першого в Україні шумопоглинаючого екрану вздовж залізничної колії на вулиці Джерельній, 69 у Львові, де будується житловий комплекс «Бельгійське містечко». Незважаючи на повну підтримку органів державної влади та місцевого самоврядування, початок робіт, який було заплановано на серпень цього року, довелось відкласти через непередбачувані технічні обставини.

Розпочати будівництво планують у період з 8 до 11 вересня 2015 року. Орієнтовне завершення будівництва,  заплановане на кінець грудня 2015 року.

«Я буду особисто присутній разом з Міністром інфраструктури 10 вересня у Львові і гарантую, що роботи будуть розпочаті в зазначений термін», – наголосив в.о. генерального директора «Укрзалізниці» Олександр Завгородній.

Довжина всієї конструкції шумозахисного екрану складатиме 500 метрів, а висота 5 метрів від рівня колії, таким чином він буде захищати від шуму не лише мешканців «Бельгійського містечка», але й існуючої сусідньої житлової забудови. Заплановані роботи по встановленню екрану також включають підсилення насипу колії та будуть виконуватися спеціалізованою українською компанією.

Фото: kiev.all.biz

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *