ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська прокуратура хоче повернути приватну земельну ділянку громаді

|

Прокуратура наполягає на поверненні у власність громади Львова земельної ділянки, наданої ТОВ «Квіти Львова-плюс». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

прокуратура

Прокуратура подала позов до суду про скасування ухвал Львівської міської ради, визнання недійсним договору оренди земельної ділянки площею 3,0777 га, що на вул. Стрийській, 195 та зобов’язання повернути її у розпорядження міста.

Підставою для вжиття заходів,стали результати розгляду звернень щодо законності виділення ЛМР вищевказаної земельної ділянки, вкритої зеленими насадженнями, а також порубки там дерев.

З’ясовано, що в грудні 2014 року між Львівською міською радою та ТОВ «Квіти Львова-плюс» укладено договір оренди вказаної ділянки.

При цьому, на праві приватної власності товариства за вказаною адресою належить об’єкт нерухомого майна площею 3196 кв.м. Однак, зіставлення площі забудови існуючого об’єкту нерухомості (3196 кв.м.) та площі земельної ділянки (30777 кв. м.) свідчить про їх неспівмірність. Крім того, ПрАТ «Квіти Львова», сплачувало земельний податок до бюджету за користування землею площею лише 2497,8 кв.м.

Крім того, до суду підготовлено заяву про вжиття заходів до забезпечення позову шляхом заборони вчиняти будь-які дії, у тому числі здійснення будівельних та інших робіт.

Фото : ye.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *