ОСТАННІ НОВИНИ

Аваков призначив львівського керівника нової патрульної поліції

|

В неділю, 23 серпня, у Львові о 10.00, в День державного прапора починають працювати 600 нових поліцейських. Вже призначили нового керівника львівської поліції. Про це на своїй сторінці у Facebook пише міністр внутрішній справ України Арсен Аваков, передає кореспондент Львівського порталу.

керівник

«Главою патрульної поліції Львова призначив наказом Юрія Зозулю. 26 років. Молодшого сержанта. Без збентеження і без лукавства – хлопця, одного з кращих в патрульній поліції зараз – і всього лише молодшого сержанта (за новим законом – капрала). Звання та досвід прийдуть. Головне – енергія і воля до змін, що ми творимо міняючи стару міліцію в нову українську поліцію», – пише Аваков

Зараз Юрій Зозуля – заступник командира третього батальйону Головного управління патрульної поліції міста Києва.

Як повідомляє міністр, Юрій був активним учасником Революції Гідності. Навчається у Національній академії внутрішніх справ, іспитами підтверджує освіту, яку отримав в одному з польських вузів. До свого приходу в патрульну поліцію Юрій Зозуля встиг попрацювати фінансовій сфері.
«За час роботи у столичному підрозділі відзначився у кількох випадках, коли було складено адмінпротоколи на декількох VIP-осіб. Зокрема, на народного депутата України С.Мельничука за «Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування» та на Г.Суркіса, віце-президента УЄФА за “Порушення порядку встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв”. Вміє оперативно приймати рішення у складних ситуаціях», – йдеться у повідомленні.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *