ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО поранено трьох українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій у зоні АТО загиблих українських військовослужбовців немає. Проте трьох солдат було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі РНБО.

5За словами речника Адміністрації Президента України з питань АТО Андрія Лисенко, га Луганському напрямку тривають бойові дії середньої інтенсивності. Основні точки напруження – південні околиці Станиці Луганської, Щастя, Кримського.

«В ході ворожого мінометного обстрілу Станиці Луганської постраждав будинок, перебито газопровід та поранено місцевого мешканця», – повідомив він.

На Донецькому напрямку активізувалися ворожі снайпери, які «працюють» по наших польових укріпленнях на південь від сел. Луганське. У сел. Зайцеве, що під Горлівкою, ворог вранці двічі обстріляв сили АТО з мінометів.

Також триває протистояння  на південь від траси Донецьк – Дніпропетровськ. Ворог вчергове обстріляв житлові квартали Мар’їнки, внаслідок чого постраждала малолітня дитина. Артилерійський обстріл відбувся вчора близько першої години ночі. Ворожим снарядом було поранено в живіт 5-місячну дівчинку. Завдяки миттєвій реакції українських військових, які розташовувались поруч, дитину було терміново відправлено до Дніпропетровська, де була проведена операція з її порятунку. Зараз життю немовляти нічого не загрожує.

На Маріупольському напрямку тривають ворожі артилерійські обстріли українських позицій на захід та південь від Докучаєвська. Противник застосовує 122-мм та 152-мм гаубиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *