ОСТАННІ НОВИНИ

Талановиті хореографи «розтанцюють» увесь Сихів

|

У Центрі денного дозвілля Сихівського району, що при Храмі Різдва Пресвятої Богородиці (пр. Червоної Калини, 70), 21 серпня, о 12 годині відбудеться безкоштовний майстер-клас від талановитих хореографів під назвою «Танцюють всі!». Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі міської ради.

20

«Мистецтво танцю нікого не залишить байдужим, воно притягує і зачаровує неповторністю, багатогранністю, красою, залишаючи після себе шлейф емоцій і пристрасті… Танець відкриває нові можливості, стимулює до вдосконалення і надає впевненості в собі. Ніколи не пізно почати танцювати, головне – робити це із задоволенням», – повідомляють організатори.

Вони також запевняють, що для учасників майстер-класу це чудова можливість навчитися володіти своїм тілом, гарно рухатися, завести нові знайомства і друзів, а також це можливість відпочити душею, забувши про щоденні турботи.

«Старше покоління матиме нагоду поділитися танцювальним досвідом та вміннями з молодшим і просто з користю провести час, адже рух – це життя! Родзинкою свята стануть показові виступи самих хореографів та їх вихованців. До участі запрошуємо усіх бажаючих – незалежно від віку та рівня підготовки. Активне дозвілля та позитивні емоції вам гарантовані», – запевняють організатори.

Ілюстрація: ФБ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *